De Rossoneri is klaar om Marco Sportiello vast te leggen

Atalanta-doelman Marco Sportiello is klaar om zijn aanstaande contract bij Milaan op papier te zetten, meldt detail. De Rossoneri bevinden zich dit seizoen enigszins in een keeperscrisis na de kuitblessure van vaste starter Mike Maignan, die sinds september volledig afwezig is.
Volgens wat de krant La Gazzetta dello Sport meldt, zal de Italiaanse doelman van Atalanta Marco Sportiello, die 30 jaar oud is, het contract tekenen dat hem vanaf de zomer volgende week aan Milaan zal binden. Sportiello is de keuze van AC Milan als back-up van Mike Maignan. Hij zou de plaats van Ciprian Tatarusanu moeten innemen wiens contract aan het einde van het huidige seizoen afloopt.
De Rossoneri probeerde inderdaad zes maanden van tevoren zijn ondertekening in januari af te ronden, maar moest uiteindelijk weglopen omdat Atalanta vijf miljoen euro eiste voor een permanent contract. Dat betekent dat de directie besloot alles uit te stellen naar de zomer, wanneer de ervaren doelman transfervrij arriveert om Tatarusanu en Antonio Mirante te vervangen.

Geef een reactie