De terugkeer van Mike Maignan is uitgesteld

La Gazzetta dello Sport meldt vanmorgen dat de Franse doelman Mike Maignan zijn rentree door een kuitblessure die hem sinds september door een nieuwe tegenslag heeft vertraagd, heeft meegemaakt. De Milanese man wordt nu op zijn vroegst eind deze maand terug verwacht. . Maignan werd vervolgens uitgesloten van het WK in Qatar en hij was tijdens zijn herstel afwezig bij de laatste 20 wedstrijden van Milaan in alle competities.
Maar Gazzetta dello Sport heeft gemeld dat de 27-jarige out is tot maart, hoewel hij nog steeds in de race is om deel te nemen aan de terugwedstrijd in het Tottenham Hotspur Stadium. Het probleem leek aanvankelijk niet zo ernstig als het nu is geworden en fans maken zich steeds meer zorgen over Maignan, die had gehoopt fit te zijn voor de Spurs. Na zo’n lange stop wil de medische staf niet het risico lopen dat er nieuwe problemen ontstaan en daarom is uiterste voorzichtigheid geboden, dus Ciprian Tatarusanu zou nog een paar wedstrijden tussen de palen moeten staan.
Maignan is tijdelijk geschrapt uit de Milanese Champions League-selectie, maar kan 24 uur voor een wedstrijd opnieuw worden geïntroduceerd. Hij zou nu in aanmerking kunnen komen voor selectie in de wedstrijden van maart in Frankrijk, waarin hij zou worden bevestigd als de opvolger van Hugo Lloris tussen de stokken.
Echter, behoudens verdere tegenslagen, zal Maignan in orde zijn om terug te keren voor de tweede etappe van Milan’s laatste 16 gelijkspel met Tottenham, die plaatsvindt in Noord-Londen op 8 maart.

Geef een reactie